viernes, 20 de enero de 2012

Català a l'atac

.

Català a l'atac


La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura difon els microespais de divulgació lingüística Català a l'atac, elaborats per TV3, a través del web Llengua catalana i els canals de què disposa a Twitter i Facebook.

Català a l'atac és un microespai de 45 segons que té l'objectiu de desplegar la riquesa de la llengua catalana. L'espai s'inscriu en la iniciativa de l'Any de la Paraula Viva, que ha organitzat la Secció Filològica de l'Institut d’Estudis Catalans per celebrar el seu centenari.

El nom del programa parteix del cèlebre palíndrom per difondre aspectes del nostre idioma, amb un aire d'entreteniment i amb sentit de l'humor: des de col·loquialismes que encara no han entrat als diccionaris a etimologies curioses, sinònims, expressions, varietats dialectals, etc. Alhora proposa un concurs als espectadors que s'autoresol tot seguit. Així, el primer vídeo ha estat “De color de gos com fuig”, el segon “L’any de la picor” i el tercer “A parir panteres”.Català a l’atac al web Llengua catalana:
http://www.gencat.cat/llengua/catalaalatac 
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.